## Jóvenes ideas trabajando para el bienestar de los pueblos



	Activity program		ESI AMLAT 2022 Santa Rosa - Argentina
Day and time November 2	Activity	Destined to	Place
10AM Argentina 13 GTM time	Opening ceremony	General public	Audience
11AM Argentina 14 hour GTM	Conference: <b>How to be a dinosaur hunter</b> Mr. Juan Porfiri #Paleontology# Patagonia#Dinosaurs# Museums #Scientific research#Neuquén	General public	Audience
12AM Argentina 15 hour GTM	Show open to the public Available 24 hours. daily until the end of the event	General public	exhibition hall
2 PM Argentina 5:00 p.m. GMT	Conference: <b>Towards a sustainable UNLPam.</b> Mariana Ruiz Espindola	General public	Audience
4 PM Argentina 7 p.m. GMT	Conference How is State terrorism investigated in Argentina? The paths of an anthropologist, between history and memory.Dr. Santiago Garaño Dictatorship #State Terrorism #Anthropology	General public	Audience
November 3 12 PM Argentina 5:00 p.m. GMT	Thematic meeting: Inclusive and sustainable technology	Participants	virtual meeting
2 PM Argentina 5:00 p.m. GMT	Conference: <b>An Argentine robot to the Moon.</b> Mr. Juan Manuel Los Arcos # Moon#Mars# Rovertito#Argentina#Technology#Innovation#Space Sciences#Geology	General public	Audience
5 PM Argentina 20 hour GTM	Thematic meeting: Sustainable development, environmental problems and biodiversity.	Participants	virtual meeting
November 4th 11AM Argentina 14 hour GTM	Thematic meeting: Biology, health and nutrition	Participants	virtual meeting
1 PM Argentina 16 hour GTM	Congress of leaders Transformative experiences: strategies to promote research as an excuse to mobilize life ing Elena Correal Grove Research#Mobility,#Transformation	supervisors only heads of delegation	virtual meeting
2 PM Argentina 5:00 p.m. GMT	Congress of leaders Communication for autonomy: the challenges of information in digital ecosystems. Dr. Thays Helena Silvia Teixeira #Communication#Autonomy#Digital Ecosystems.	supervisors only heads of delegation	virtual meeting
3 PM Argentina 18 hour GTM	Congress of leaders <b>Debate: organizational strategies and promotion of</b> <b>scientific culture</b> Coordinates: Ezequiel Guerra	supervisors only heads of delegation	virtual meeting
November 5th 11AM Argentina 14 hour GTM	Thematic meeting: Science, society and knowledge	Participants	virtual meeting
6 PM Argentina 9:00 p.m. GMT	culture day	General public	Audience
November 6th 11AM Argentina 14 hour GTM	Conference: Comprehensive use of whey.Dr Mario Calafat #Whey# Biotechnology	General public	Audience
3 PM Argentina 18 hour GTM	Celebration of 10 ESI AMLAT editions	General public	Audience
6 PM Argentina 9:00 p.m. GMT	Closing Ceremony	General public	Audience